Vlaamse en Waalse woordgoochelaars strijden om de eretitel. Straffe teksten en een sterke performance staan centraal. De deelnemers rekenen op jouw steun. Zak met al jouw vrienden en familie af naar Muntpunt om te supporteren en jouw favoriete kandidaat naar de overwinning te klappen en te fluiten. De winnaar draagt de titel van Belgisch Kampioen 2015 en wint een ticket naar het Europees Kampioenschap in Estland. Na afloop is er een drink met DJ-set.


Vlaamse en Waalse woordgoochelaars strijden om de eretitel. Straffe teksten en een sterke performance staan centraal. De deelnemers rekenen op jouw steun. Zak met al jouw vrienden en familie af naar Muntpunt om te supporteren en jouw favoriete kandidaat naar de overwinning te klappen en te fluiten. De winnaar draagt de titel van Belgisch Kampioen 2015 en wint een ticket naar het Europees Kampioenschap in Estland. Na afloop is er een drink met DJ-set.Dit veld wordt ingevuld (tekst en 1 afbeelding) door de communicatie-verantwoordelijke.

Praktisch

wanneer:  19:00 - 22:00
toegang: gratis, reservatie verplicht
organisatie: Creatief Schrijven en Muntpunt

Les athlètes de la rime flamands et wallons se concourent pour le titre d’honneur. Les paroles fortes et une performance de tonnerre sont l’axe du concours. Les participants comptent sur votre soutien. Rendez-vous à tous, accompagnés de vos amis et de votre famille au Muntpunt pour acclamer et applaudir votre candidat préféré à la victoire. Le vainqueur emportera le titre de Champion de Belgique 2015 et gagnera un billet pour les Championnats d'Europe en Estonie. Ensuite il y aura un verre avec un DJ.

Information pratique

Quand:  19:00 - 22:00
Entrée: gratuite, reservation requise
Organisation: Creatief Schrijven et Muntpunt

17 okt, 2015 19:00   tot   22:00