U bent hier

Lancering Stripgids #5

Dit evenement is jammer genoeg volzet. Je kan je inschrijven voor de wachtlijst. Zodra er een plaatsje vrijkomt, krijg je een verwittiging.
Het mooiste blad van de Lage Landen is aan zijn 5de nummer toe. Maak kennis met Charel Cambré, Tsjechische strips en nog veel meer.

.

Wat hebben de bekende Vlaamse stripauteur Charel Cambré en Tsjechische strips met elkaar gemeen? Weinig tot niets, zou je denken. En toch! Ze staan schouder aan schouder in het jongste nummer van 'Stripgids', het Vlaamse halfjaarlijkse magazine over de wondere wereld van het beeldverhaal.

Centraal in dit zomernummer staan 2 razend interessante dossiers: het ene over Charel Cambré, bekend van onder meer ‘Amoras’ en ‘Jump'; het andere over de boeiende maar hier grotendeels onbekende stripscene van Tsjechië.

Rep je naar de feestelijke lancering van de nieuwe Stripgids. De beroemde Tsjechische stripprof Pavel Kořínek vertelt honderduit over de stripwereld in zijn land en de verrassende overeenkomsten met de strip in België. Charel Cambré neemt zijn tekengerief en nooit eerder vertoonde animatiefilmpjes mee. Een gratis glas voor en na mag niet onbreken.

12 jun, 2019 19:30   tot   21:30
Muntpunt
Munt 6
1000, Brussel
Telefoon: 02 278 11 11
E-mailadres:

Deel met vrienden, familie en collega's...

Help ons en informeer uw vrienden, collega's en volgers over onze pagina: Lancering Stripgids #5


U kunt ook de link hieronder delen via een mail of op uw website.
https://icontact.muntpunt.be/civicrm/event/info?id=31915&reset=1