U bent hier

Brussel fietst: Koning en kanaal

Dit evenement is jammer genoeg volzet. Je kan je inschrijven voor de wachtlijst. Zodra er een plaatsje vrijkomt, krijg je een verwittiging.
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten.
Ontdek Brussel met de fiets op Autoloze zondag! Verken de stad samen met een gids van Brukselbinnenstebuiten. Van hoog naar laag, langs groen en grijs, door het centrum en de 19 gemeentes.

Stap op de fiets en verken Brussel, van het historisch stadscentrum tot de 19 gemeenten. Je beleeft Brussel in volle beweging en ziet hoe eeuwen wonen, werken en leven hun sporen nalieten in het landschap van de stad.

Deze fietsroute leidt je door het noordwesten van het gewest, van Neder-Over-Heembeek en Laken tot het centrum van Brussel en Schaarbeek. Eeuwen stadsontwikkeling brengen je langs oude dorpskernen, sociale woonwijken, autosnelwegen, maar ook rustige fietspaden en groene zones. Je fietst langs sporen van het rijke stadsverleden – van een 12de-eeuwse toren tot het Atomium. Ontdek hoe de Brusselse gemeenten evolueerden en hoe de veranderende mobiliteit sporen naliet in het stedelijke landschap.

We voorzien voldoende fietsen voor alle deelnemers. Je mag uiteraard ook je eigen fiets gebruiken.

vertrek en aankomst: Muntplein
gids: Brukselbinnenstebuiten
afstand: 32 km

22 sep, 2019 14:30   tot   18:00
Muntplein
Munt 6
1000, Brussel

Deel met vrienden, familie en collega's...

Help ons en informeer uw vrienden, collega's en volgers over onze pagina: Brussel fietst: Koning en kanaal


U kunt ook de link hieronder delen via een mail of op uw website.
https://icontact.muntpunt.be/civicrm/event/info?id=33743&reset=1