U bent hier

Boekbabbel Online: Intermezzo Italiano (Thomas Siffer)

 De inschrijving voor dit evenement is gesloten.
Grote verhalen, kleine gevoelens en leesplezier in alle maten! Iedereen is welkom op de Boekbabbel. Samen wisselen we van gedachten over een goed boek en over de dingen des levens.

Thomas Siffer is de sleur van zijn topfunctie beu en beslist de pauzeknop in te drukken. Hij gaat met zijn vrouw in het lelijkste dorp van Zuid-Italië wonen en ontdekt er dat hij met steeds minder alleen maar rijker wordt. Zijn eerste groenten zijn een ramp, zijn olijfolie een triomf. De dorpsbewoners worden vrienden maar hun logica blijft een raadsel. Vandalisme, diefstallen en de dreigende inbeslagname van zijn huis confronteren hem met de duistere kanten van het paradijselijke Italië.

Met weerbare humor en frisse tegendraadsheid beschrijft de Vlaamse journalist, ondernemer en wereldreiziger Thomas Siffer de dromen en de desillusies van zijn leven in de hak van de laars. 'Intermezzo Italiano' is zijn debuutroman.

Hoe werkt het?

  • Boekbabbel Online verloopt via videochat (Zoom) op je computer of smartphone.
  • Schrijf je vooraf in. De avond op voorhand krijg je een e-mail met een videolink.
  • Om in te loggen op de videochat: klik op de link in de mail en volg de instructies.

Iedereen is welkom op de Boekbabbel! De deelnemers vormen een bonte verzameling van Nederlandstaligen en anderstaligen met een goede kennis van het Nederlands. 

18 jun, 2021 10:00   tot   12:00
online
Telefoon: 02 278 11 11
E-mailadres:

Deel met vrienden, familie en collega's...

Help ons en informeer uw vrienden, collega's en volgers over onze pagina: Boekbabbel Online: Intermezzo Italiano (Thomas Siffer)


U kunt ook de link hieronder delen via een mail of op uw website.
https://icontact.muntpunt.be/civicrm/event/info?id=39951&reset=1