U bent hier

Master Your Media: The Interview

Tijdens deze Master Your Media sessie verklaart Dominique Nzeyimana haar liefde aan het interview als werkvorm. Interviews en conversaties vormen een rode draad doorheen het werk van Dominque als journalist en content creator. Ze lagen aan de basis van het boek waarvan ze co-auteur is ‘I’ll Wear it Until I’m Dead – The Song Fashion Archives’ (waarvoor ze bijdrages strikte van Martin Margiela, Dries Van Noten, Dirk Van Saene en Stephen Jones), verschenen in diverse magazines (DS, DM en ELLE), op TV (MTV), online (KNOTORYUS.com) en vormen ook het vertrekpunt van haar podcast ‘The Most’.

“Before you get into anyone’s business, know yourself.” 

“Do nothing without intention.”

Dominique Nzeyimana begon haar carrière in de studio's van MTV in Londen en België waar ze zich opwerkte van stagiaire tot senior producer. Sinds 2007 is ze samen met haar man eigenaar van KNOTORYUS, een content & communicatie agency met klanten als MoMu – Modemuseum Antwerpen, UNIQLO en KBC. Dominique heeft intussen meer dan vijftien jaar ervaring als mode-, muziek- en cultuurjournalist. Ze had reeds exclusieve gesprekken met nationale en internationale boegbeelden zoals Pharrell Williams, Virgil Abloh, Róisín Murphy, Walter Van Beirendonck, Dalilla Hermans, Futura 2000, Parra, Hannelore Knuts en Willy Vanderperre. 
Op 04.03 deelt ze in Master Your Media een hoop inspirerende voorbeelden en verhalen. Nadien mag jij voor één keer de vragen stellen!

04 mrt, 2021 19:00   tot   20:30
online
Telefoon: 02 278 11 11
E-mailadres: